Poljoprivrednici na sajmu u Plovdivu

Veliko Gradište

Događaji

Poljoprivrednici na sajmu u Plovdivu

Foto: velikogradiste.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Poljoprivrednici iz Opštine Veliko Gradište posetili jedan od najvećih sajmova Istočne Evrope – AGRA u Plovdivu, u Bugarskoj, o trošku opštine.

    Organizovani odlasci na sajam postali su tradicija u ovoj opštini kako bi se podstaklo osnaživanje poljoprivrede i porodičnih poljoprivrednih gazdinstava. Poljoprivrednicima su od velike koristi nova saznanja, ali i iskustva proizvođača iz Evrope.

    Pedesetoro poljoprivrednih proizvođača sa teritorije opštine Veliko Gradište, pored izložbe, imalo je prilike da se upozna sa najnovijim proizvodima i trendovima poljoprivredne industrije – poljoprivrednom mehanizacijom, sistemima za navodnjavanje, bušilicama, opremom za štale, sistemima za mužu, novim sortama semena kao i s organskom poljoprivredom na BioAgra izložbi.


poznati izlagaci na Sajmu

    Poljoprivredni sajam AGRA povezao je nauku s proizvodnjom i proizvođače s kupcima te su, ujedno, imali priliku da se upoznaju sa novim idejama i da uspostave nove poslovne kontakte.

    Naši poljoprivrednici izrazili su zadovoljstvo posetom sajmu i ocenili je kao veoma uspešnu, a osim izložbe, tokom trajanja sajma prisustvovali su i predavanjima stručnjaka gde su dobili korisne savete.

    Još jedna zanimljivost sajma bilo je predstavljanje vinske industrije i turističkih potencijala Balkana.

    Ovogodišnji organizator bio je Međunarodni sajam Plovdiv pod okriljem Ministarstva poljoprivrede i hrane Republike Bugarske, a glavni partner Akademija poljoprivrede.


Plovdiv

  • Poljoprivrednici na sajmu u Plovdivu
  • Poljoprivrednici na sajmu u Plovdivu
  • Poljoprivrednici na sajmu u Plovdivu
  • Poljoprivrednici na sajmu u Plovdivu

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top