Policijska stanica u Žagubici dobila radar

Žagubica

Događaji

Policijska stanica u Žagubici dobila radar

Foto: zagubica.org.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Savet vozačima – prilagodite brzinu stanju puta i uslovima saobraćaja jer radar ne prašta.

Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova realizuje projekat „Brzina“, koji u najvećoj meri ukazuje na najčešće uzročnike  saobraćajnih nezgoda, a to su  neprilagođena brzina stanju puta i uslovima saobraćaja i vožnja pod dejstvom alkohola.

U cilju podizanja svesti o bezbednosti u saobraćaju i shodno realizaciji pomenutog projekta, policijska stanica u Žagubici dobila je radarski uređaj.To je ujedno bila prilika da opštinu Žagubica posete Jasmina Milošević, direktor Agencije za bezbednos saobraćaja sa saradnicima i Srđan Lazić, načelnik Policijske uprave Požarevac sa saradnicima, kao i da na tu temu razgovaraju sa predsednikom opštine, Safetom Pavlovićem. Ističući značaj  uređaja darivanog policijskoj stanici u Žagubici, Pavlović je uputio zahvalnost i upozorio građane da poštuju mere ograničenja.

Meštani su  na poklon dobili edukativni i propagandni materijal i opremu, kako bi u saobraćaju bili što bezbedniji, a radarski uređaj, darivan policijskoj stanici svakako će bezbednosti doprineti u velikoj meri.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top