Podrška SNS Požarevac Vučićevoj politici rešavanja pitanja Kosova

Požarevac

Saopštenja

Podrška SNS Požarevac Vučićevoj politici rešavanja pitanja Kosova

Foto: Logo

How Good Of A Friend Are You Really?

Gradski odbor SNS Požarevac uputio je saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti.

„Gradski odbor Srpske napredne stranke Požarevac u potpunosti podržava politiku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića u rešavanju pitanja Kosova i Metohije i najoštrije osuđuje retoriku i pozive pojedinih lidera opozicije na puč protiv legitimno izabrane vlasti u Srbiji.“

Gradski odbor Srpske napredne stranke je 28 . jula 2018. godine organizovao akciju podrške Aleksandru Vučiću u rešavanju kosovskog problema kojoj su se odazvali građani Požarevca.

„Smatramo da je rešavanje višedecenijskog problema Kosova i Metohije najvažniji interes Srbije i Srbiji je više nego ikada neophodno jedinstvo i stabilnost, kao i rešenost svih političkih činilaca da rade na rešavanju problema, a ne na dobijanju jeftinih političkih poena. Sramota je da se oni koji su svojim nepostupanjem, nemim posmatranjem nastanka samoproklamovane države Kosovo doprineli produbljivanju kosovskog problema, sada protive njegovom mirnom rešavanju. Potpuno smo uvereni da će, uprkos svim pritiscima, predsednik Srbije iznaći rešenje kosovskog pitanja, koje je u najboljem interesu Srbije i svih njenih građana“, navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNS Požarevac.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top