Počinje suđenje osumnjičenom za ubistvo u Trstu

Kučevo

Hronika

Počinje suđenje osumnjičenom za ubistvo u Trstu

Foto: Arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

U Italiji počinje proces za monstruozno ubistvo Slavice Kostić (38) iz Kučeva. D. K. se tereti da je usmrtio bivšu suprugu – pišu “Novosti”.

U Trstu počinje suđenje D.K. (62) iz Kučeva, zbog ubistva bivše supruge Slavice Kostić (38) u ovom italijanskom gradu 24. aprila prošle godine. 

Motiv zločina bila je ljubomora, jer optuženi nije mogao da prihvati da je njihov brak završen, iako su bili razdvojeni već nekoliko godina. Ukoliko bude osuđen na maksimalnu kaznu, D.K. će praktično biti upućen na doživotnu robiju – pišu “Večernje novosti”.

Podsećamo, za njeno ubistvo saznalo se tek posle policijske potrage, pokrenute nakon što je njena porodica prijavila da je nestala. D.K. je tvrdio da se sve vreme nalazio u Kučevu, a ne u Trstu. 

Međutim, italijanski istražni organi pregledali su snimak nadzorne kamere na graničnom prelazu i na njemu uočili njegov automobil.

Tokom istrage utvrđeno je da je D.K. Slavicu ubio u kući, a onda njeno telo odvezao do kamenoloma na području Krasa u Sloveniji. 

Zatim se vratio u Kučevo i auto spalio u blizini Velikog Gradišta i u njega ubacio svoj pasoš, kako bi zameo trag – pišu Novosti.

Detaljnije na novosti.rs

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top