Plazma najomiljenija kod potrošača

Požarevac

Privreda

Plazma najomiljenija kod potrošača

Foto: „Bambi“

How Good Of A Friend Are You Really?

U okviru tradicionalne akcije „Moj izbor“ Plazma je, od strane potrošača Srbije, dobila Zlatnu plaketu za najomiljeniji domaći proizvod.

„Plazma“ je i ove godine izabrana za najomiljeniji domaći proizvod i brend kome potrošači u Srbiji najviše veruju. Na tradicionalno održanoj akciji „Moj izbor“ koju organizuju Udruženje potrošača „Moja Srbija“ i Privredna komora Beograda, Plazmi je dodeljena zlatna plaketa „Moj izbor“ za 2018. godinu za Najomiljeniji domaći proizvod, kao i nagrada Moj izbor u kategoriji „Slatkiši“.

Na Plazmi su odrastale i odrastaju brojne generacije i već pet decenija deo smo svake porodice i to isključivo zahvaljujući beskompromisnom kvalitetu, vrhunskim sastojcima, jedinstvenom ukusu, mirisu i prepoznatljivom obliku. Nagrada koju su nam dodelili potrošači Srbije predstavlja dokaz poverenja koje nam je ukazano i svima nama u Bambiju pruža veliki motiv da nastavimo da se trudimo, da pokušamo da izađemo u susret željama potrošača i da uvek nastojimo da ponudimo nešto novo i interesantno,“ istakao je Nemanja Brković, menadžer za odnose sa javnošću u kompaniji Bambi.

Ovo je osma godina zaredom da Plazma osvaja ovu prestižnu nagradu, čime je još jednom potvrdila da je odlikuje nezamenljivi kvalitet kome se veruje generacijama unazad – poručuju iz kompanije.  

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top