Petrovački med i rakija na somborskom festivalu

Petrovac

Poljoprivreda

Petrovački med i rakija na somborskom festivalu

Foto: petrovacnamlavi.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Turistička organizacija opštine Petrovac na Mlavi predstavila se na Međunarodnom festivalu vina i hrane „Ravangrad Wine Fest“ u Somboru.

Festival je održan u Sokolskom domu u centru Sombora. Petrovačku opštinu su pored predstavnika Turističke organizacije predstaviljali vinar Aca Popović iz Krvija i pčelar Zoran Lukić iz Dubočke. Brojni posetioci pokazali su značajno interesovanje za proizvode iz opštine Petrovac na Mlavi.

Međunarodni festival  vina i hrane „Ravangrad Wine Fest“u Somboru

Festival vina i hrane u Somboru, jedinstvena je manifestacija na području Zapadnobačkog okruga, i kao takva iz godine u godinu okuplja sve veći broj izlagača i posetilaca, tako da je ove godine bilo preko 80 izlagača, od proizvođača vina, rakije, hrane, do ugostiteljskih objekata, turističkih organizacija iz Srbije i zemalja iz okruženja.

Festival, takođe, obogaćuje turističku ponudu grada i regije i idealna je prilika da se i druge turističke organizacije prezentuju sa svojim ponudama.

Tokom trajanja festivala, posetioci su uživali kako u kvalitetnim vinima i ukusnoj hrani, tako i u pratećem programu koji je uključivao i kulturno umetnički – muzički deo, promocije i prezentacije renomiranih vinskih kuća, ali i stručna predavanja.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top