Petkovići ovog Uskrsa pod svojim krovom

Požarevac

Događaji

Petkovići ovog Uskrsa pod svojim krovom

Foto: pozarevac.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Mnogočlana porodica Petković iz Kličevca od juče ima svoj dom.

Kuću od 80 kvadrata dodelila im je Blic fondacija. To je porodica sa sedmoro dece, od toga šestoro žive sa ocem i majkom, dok se najstarija ćerka udala. 

Deca su starosti od jedne do osamnaest godina.

Uz mnogobrojne donatore koji su pomogli kroz obezbeđivanje nameštaja (Forma Ideale), kuhinje i bele tehnike (Liber Novus), a nisu izostale ni igračke (Dexy Co) kojima su se deca najviše obradovala.
„To je četvrta kuća koju je Blic fondacija gradila i uselila. Ostala je još jedna. Ovo su javni radovi koji se na ovaj transparentan način izvode, kako bi donatori videli gde je novac koji su dali otišao.


Useljenje porodice Petković

Grad Požarevac je imao veliki udeo u ovoj akciji, jer je pomogao oko svih potrebnih dozvola za gradnju i izašao u susret u mnogo drugih propratnih situacija“, rekla je Ljiljana Knežević izvršni direktor Blic fondacije. 


Sada imaju svoju sobu i igračke

„Nadam se da će porodica Petković dostojno moći da nastavi svoj život i funkcinisanje, želim i da se zahvalim Gradskoj upravi na pomoći kao i meštanima naselja Kličevac i istakao bih da bi u narednom periodu, svi trebalo da pokažemo solidarnost, pomoć, humanost, jer bez obzira na to koliko neko bude mogao da pruži, mnogo će značiti nekome ko prima tu pomoć.

 Apelujem na sve grđane Požarevca da budemo solidarni i dalje”, rekao je Bojan Ilić predsednik Skupštine grada Požarevca.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

Pratite nas na Instagramu

To Top