Optička iluzija na drugom Festivalu ulične umetnosti

Požarevac

Događaji

Optička iluzija na drugom Festivalu ulične umetnosti

Foto: plakat i arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Art Distrikt u partnerstvu sa Omladinom JAZAS-a Požarevac i uz podršku grada, poziva na učešće u II Festivalu ulične umetnosti.

Tema festivala koji će se održati od 3. do 6. avgusta je “Optical Illusion”.

Poziv je namenjen vizuelnim umetnicima, performatorima, grafiti umetnicima, muralistima, uličnim izvođačima, radioničarima, muzičarima, uličnim sviračima, busking umetnicima, dizajnerima, video mapping umetnicima, pantomimmičarima, majstorima pirotehnike, scenskih i specijalnih efekata kao i svima onima koji imaju ideju kako da grad Požarevac učine mestom pozitivne umetničke atmosfere.

Svoju viziju u obliku crteža, skice, fotografije, video ili tekstualnog materijala, zajedno sa kraćom biografijom umetnika, spiskom potrebnog materijala (i procenjenim budžetom) i opreme, vremena potrebnog za realizaciju projekta, zainteresovani mogu da pošalju organizatorima (artdistrict.rs@gmail.com). 

Prijave se podnose do 25. jula u 23 i 59. Rezultati konkursa biće objavljeni 27. jula.

Svim odabranim učesnicima biće obezbeđen materijal, smeštaj, ishrana, legalne javne i privatne površine za izradu projekta, urbanističke dozvole i slično, kao i tehnička oprema i ispomoć, PR i prezentacija ostvarenih radova, digitalizacija radova i sertifikati o učešću.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top