Odbojkaši probudili ponos i ljubav

Požarevac

Događaji

Odbojkaši probudili ponos i ljubav

Foto: E-Braničevo

How Good Of A Friend Are You Really?

Gradonačelnik Požarevca Bane Spasović priredio je prijem za igrače i rukovodstvo OK „Mladi radnik“. Povod je povrtak u Superligu.

Odbojkaški klub Mladi radnik je, po gradonačelnikovim rečima, boreći se za ime Požarevca, mnogo učinio za grad i najmanje što se može kazati je da su sugrađane zadužili. 

Kada to kaže, gradonačelnik je pojasnio da ne misli da su zadužili samo plasmanom u Super ligu gde će se požarevački klub ponovo naći među najelitnijim klubovima. Ne misli samo i na uzbudljive utakmice i požrtvovanost.


Prijem za odbojkaše Maldog radnika

„Kada kažem zadužili, mislim ponajviše na onaj osećaj, koji ste budili u nama, a to je ponos i ljubav prema svom gradu, nakon pobeda, ali i nakon poraza, kada se pokazali još i to kako se boljem pruža ruka i čestita mu na pobedi. Istina, ove sezone je bilo malo situacija kada ste izgubili, čak ni jedna na domaćem terenu. Podatak da ste poraženi u samo jednoj utakmici i to u gostima, svima nama u Požarevcu, ali i Srbiji, govori da ste i više nego zasluženo osvojili titulu i plasirali se u Superligu“, rekao je Spasović.


Bane Spasović gradonačelnik Požarevca

Traner požarevačkog, sada već superligaša, Dragan Bonić, osvrnuo se na upravo završenu veoma uspešnu sezonu. 

Uspeli su da ostvare zacrtani cilj, osvojeno je prvo mesto u prvoligaškoj konkurenciji i ostvaren plasman u Super ligu. 

„Bilo je izuzetno teško, pred nama su bile 22 utakmice. Znali smo da nam predstoji težak period, da liga traje sedam meseci, da moramo da održimo takmičarsku formu na veoma visokom nivou. Igrači su izneli veliki teret. Znali smo da moramo da pobedimo u 20 utakmica, uspeli smo da ostvarimo trijumfe u 21. Velika je zasluga igrača. Na nama je sada da se okrenemo Superligi“, naglasio je Bonić.


Dragan Bonić trener OK Mladi radnik

I Lazar Ristić predsednik UO OK Mladi radnik je podvukao da veliki uspeh ovih sportista:

 „Bilo je mnogo teško, uz turbulencije  i puno stresa, na kraju smo došli do uspeha“, rekao je Ristić i zahvalio se sponzorima.


Lazar Ristić predsednik UO OK Mladi radnik​

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top