Odbojkaši dočekuju lidera

Požarevac

Sport

Odbojkaši dočekuju lidera

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Odbojkaši „Mladog radnika“ ovu godinu završavaju sa liderom „Vojvodinom NS Seme“.

 Crveno-bele iz Novog Sada dočekuju u subotu, od 18 sati, uz TV prenos na RTS 2. Da podsetimo, lider je na svom parketu bio neumoljiv i slavio je maksimalnim rezultatom.

Vojvodinu dočekuju nakon poraza u Subotici, posle veoma teške utakmice.

„Sami smo krivi, konkurentni smo bili samo u prva dva seta, što nije bilo dovoljno.To ne bi smelo da se ponovi sada u subotu. I pored zdravstvenih problema koje smo imali sa nekolicinom igrača početkom nedelje, izuzetno spremni dočekujemo utakmicu sa Vojvodinom i nadam se da ćemo ovu godinu završiti na najbolji način“, rekao je Boris Buša, korektor u OK „Mladi radnik“.

Nemanja Jelić, pimač servisa u požarevačkom superligašu, kaže da „Mladi radnik“ može da iznenadi aktuelnog šampiona Srbije.

 „Dosta je turbulencija u njihovom klubu pošto su ispali iz Kupa, smenjen je trener, a čujem da je bilo i kazni, što može da prevagne u našu korist. Daćemo sve od sebe da ih iznenadimo ovde na domaćem terenu, gde inače igramo dobro“, rekao je Jelić.

Prvotimci „Mladog radnika“ su saglasni da je Neumori Kaita dobrodošlo pojačanje.

„Nadam se da će i za vikend odigrati dobro i da probamo da iznenedimo Vojvodinu, pošto se videlo da su i oni ranjivi, da mogu da izgube i da i sa njima može da se igra“, zaključio je Buša.

Inače, Vojvodina je u polufinalu Kupa poražena od beogradske „Crvene zvezde“, drugoplasiranog tima Super lige.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top