Odbojkaši dočekuju Kraljevčane

Požarevac

Sport

Odbojkaši dočekuju Kraljevčane

Foto: E.B. i Arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Prvu utakmicu u 2018. odbojkaši Mladog radnika igraju na svom parketu.

U četvrtak dočekuju ekipu Ribnice iz Kraljeva, trenutno poslednjeplasiran tim Super odbojkaške lige Srbije. Požarevački odbojkaši su trenutno peti sa 17 bodova i utakmicom manje.

„Ozbiljno smo se pripremali za Ribnicu koji smo pobedili u prvom delu sezone sa 3:1. Međutim, oni su se u međuvremenu pojačali. Došli su tehničar Bićanin, primači servisa braća Bojić. Cilj ekipe iz Kraljeva je da pokuša  da obezebedi opstanak. Igrači Mladog radnika su dobro radili, spremni su i kad pogledamo tabelu mi smo favoriti, ali to moramo i da pokažemo na terenu“, rekao je Dragan Bonić, trener Mladog radnika.


Dragan Bonić, trener i Darko Savić, srednji bloker OK Mladi radnik

Srednji bloker požarevačke ekipe Darko Savić kaže da je atmosfera u ekipi dobra, dobro se i radilo, a smatra da se oni pitaju na terenu - protivnik može dobiti samo onoliko koliko im Mladi radnik dozvoli.

Tokom praznika došlo je do male promene u sastavu Mladog radnika, otišao je Konstantin Čupković. Kako ističe trener svi igrači su spremni i zdravi pred predstojeći meč.

„Na početku prvenstva ofromili smo tim bez Čupkovića. On je krenuo da trenira sa ekipom jer je tada bio bez angažmana. Bio je dogovor sa klubom da ima otvoren ugovor i da odigra nekoliko utakmica. On nam je dosta pomogao, hvala mu na svemu. Mi imamo okosnicu tima i neće biti potrebna dodatna pojačanja i u narednim utakmicama daću šansu svim igračima“, napomenuo je Bonić.

Čupković je pojačao ekipu Tura iz Francuske.

Utakmica protiv Ribnice igra se od 18 časova, a prenosiće je RTS.

Utakmica 11. kola sa Novim Pazarom biće igrana u utorak, 16. januara. Prvobitno, utakmica je trebalo da se igra pretposlednjeg vikenda u decembru, ali je odložena na zahtev Pazaraca, a novi termin je trebalo da bude 9. januar. Kako je utakmica sa Ribnicom pomerena za četvrtak zbog tv prenosa, Požarevljani su tražili novo odlaganje.

Naredne subote, Mladi radnik ponovo pred domaćom publikom igra sa ekipom Jedinstva iz iz Stare Pazove.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top