Novi trotoari na Laolskom putu

Petrovac

Događaji

Novi trotoari na Laolskom putu

Foto: Ivan Jovanović

How Good Of A Friend Are You Really?

U Mlavskoj ulici u Petrovcu na Mlavi, popularni Laolski put, u toku su završni radovi na izgradnji potpuno novih trotoara koji do sada nisu postojali.

Radove je danas obišlo kompletno opštinsko rukovodstvo na čelu sa predsednikom opštine Petrovac na Mlavi Duškom Nedinićem i predsednikom SO Milančetom Aćimovićem. 

Opštinsko rukovodstvo u obilasku radova

Nedinić je istakao da je ovo opštinsko rukovodstvo sebi za cilj postavilo poboljšanje bezbednosti građana opštine Petrovac na Mlavi.

Duško Nedinić u obilasku izgradnje novi trotoara

„Na ovaj način smo podigli bezbednost saobraćaja, svim ljudima koji u ovoj ulici stanuju omogućili smo da bezbedno i nesmetano idu ka centru grada. Ova lokalna vlast je sebi postavila visoke ciljeve. Srećan sam što u ovom trenutku mogu da kaže da su počeli radovi na izgradnji pešačko – biciklističkoj stazi Petrovac – Kamenovo, to je nešto što ima i turistički, a za nas pre svega, bezbedonosni karakter. Ovom prilikom obaveštavam građane opštine Petrovac na Mlavi da za desetak dana  kreću radovi na potpunoj rekonstrukciji puta Požarevac – Petrovac, u deonici od Kališta do Petrovca. Ovo će biti velika pobeda opštine i na njoj se neće stati, već ćemo učiniti još mnogo toga da se u Petrovcu na Mlavi bolje živi, rekao je predsednik petrovačke opštine .

Dobar kvalitet radova

Predsednik Skupštine opštine Petrovac na Mlavi je takođe naglasio da se pored radova u samom gradu ovih dana radi i po mesnim zajednicama na održavanju i sređivanju lokalnih i atarskih puteva, a najveći radovi se trenutno izvode u Dubočki i Rašancu. 
Aćimović je kazao da je počelo sprovođenje skupštinske odluke o atarskim i nekategorisanim putevima i pohvalio rad predsednika menih zajednica i opštinskog saobraćajnog inspektora Jovice Simića.    

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top