Novi krov na Domu kulture i grejanje za đake u Carevcu

Veliko Gradište

Društvo

Novi krov na Domu kulture i grejanje za đake u Carevcu

Foto: velikogradiste.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Predsednik opštine, Dragan Milić, obišao je danas, sa saradnicima, renovirane objekte Doma kulture i područnog odeljenja Osnovne škole “Miša Živanović“ u Carevcu.

Radovi na zameni krovnog pokrivača starog dela zgrade Doma kulture u Carevcu koji su obuhvatili sanaciju 290 metara kvadratnih krovne konstrukcije završeni su u decembru 2018. godine. Ukupna vrednost izvršenih radova je 620.640 dinara sa PDV-om koji su opredeljeni iz budžeta opštine.

Obilazak radova

U  područnom odeljenju OŠ “Miša Živanović“ tokom novembra prošle godine privedena je kraju instalacija kotlarnice i uvedeno centralno grejanje za čitav objekat u čijem je sastavu i odeljenje Predškolske ustanove. Postavljeno je 15 grejnih tela sa termoglavama radi bolje regulacije temperature u obe učionice, Predškolskom odeljenju, zbornici, holu i sanitarnim prostorijama. Svi materijali su atestirani, a na instalacijama izvršena neophodna ispitivanja.

Sredstva, u visini od 660.000 dinara, za ove radove obezbedila je opština Veliko Gradište.

Predstavnici lokalne samouprave objekte u Carevcu obišli su u pratnji direktora Škole, Dejana Rajkovića, direktorke PU “Majski cvet“, Slavice Janković, i predsednika Mesne zajednice, Slaviše Aćimovića.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top