Nova pravila za ulazak na bazen - u pratnji jednog odraslog, najviše dvoje dece

Požarevac

Društvo

Nova pravila za ulazak na bazen - u pratnji jednog odraslog, najviše dvoje dece

Foto: ksc „Požarevac“

How Good Of A Friend Are You Really?

Sezona kreće od juna i pripreme za predstojeću sezonu uveliko su u toku. Prvi dan besplatan za kupače.

Novina od ove godine, donesena odlukom UO, odnosi se na pravilo da jedan roditelj ili staratelj, može ući na bazen sa najviše dvoje dece.

Oni koji dovode tri deteta teško da, naročito ako tu ima i manje dece, mogu da adekvatno paze na njih. Prošle godine se dešavalo čak i da neki od posetilaca plate ulaz nekoj od dece koja nemaju pratioca ili para za ulaz. Tada samo prođu sa njima i nakon toga ih ostave bez nadzora, što je nedopustivo. Posetioci moraju da znaju da su obavezni da vode računa o detetu koje uvedu i da kamera beleži svaki ulazak – kazao je Nenad Mitić direktor KSC „Požarevac“.

Aktuelna je i obuka za neplivače koja će biti organizovana u četiri termina sa maksimalno 45 polaznika. Zahvaljujući saradnji sa gradom Požarevcem i ove godine će obuka biti besplatna za svršene prvake osnovnih škola sa teritorije grada, dok će za ostale cena biti 2.500 dinara, koliko će koštati i obuka naprednog plivanja.

Cena ulaznice je nepromenjena i iznosi 150 dinara. Kod porodičnih ulaznica koje su imale 30 kupona, odnosno ulazaka, ove godine je uvedeno da se one sada mogu dopunjavati sa 10, 20 ili 30 novih kupona, bez uzimanja nove kartice. Pri dopuni, kupovina 10 kupona je 1.400 dinara dok je na primer, za 30 kupona cena 3.500 dinara, a samim tim i veća ušteda.

Ove godine, poboljšana je ponuda u kafeima na bazenu, a renoviran je i mokri čvor naveo je Mitić.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top