Nov poziv turistima iz Rumunije

Veliko Gradište

Turizam

Nov poziv turistima iz Rumunije

Foto: TOVG

How Good Of A Friend Are You Really?

Turistička organizacija opštine Veliko Gradište, 6. aprila, svoju turističku ponudu predstaviće u Temišvaru.

U saradnji sa Savezom Srba u Rumuniji, opština Veliko Gradište organizovala je kulturno turistički promotivni performans na otvorenom prostoru, na trgu Pobede, u samom centru Temišvara. 

Takođe, istog dana, u restoranu Lojd, predviđena je konferencija za novinare kao i prezentacija turističkih potencijala zainteresovanim turističkim agencijama iz Rumunije.

Pre svega, tu će biti štand Turističke organizacije, a za ovu priliku urađen je novi flajer i dva promo spota na rumunskom jeziku. 

Uz pomoć virtuelnih šetnji, posetioci štanda imaće priliku da kroz multimedijalni obilazak poznatih turističkih mesta, upoznaju Veliko Gradište na moderniji i interesantniji način. 

Najbolji ugostitelji opštine predstaviće gastronomsku ponudu našeg kraja, pa će posetioci moći da uživaju u specijalitetima i ukusima vrsnih kulinara. 

U duhu turizma i putovanja, čuvari naše tradicije, Ansambl narodnih igara i pesama „Vlastimir Pavlović Carevac“, nastupa izvođenjem najlepših igara iz Srbije.

Srpsko-rumunsko prijateljstvo traje godinama u nazad, a Dunav je prirodna granica koja nas u isto vreme spaja i razdvaja. 

Turisti iz Rumunije su već tradicionalno najbrojniji strani turisti koji posećuju Veliko Gradište. 

Ova  prezentacija je zahvalnica svim dosadašnjim gostima, ali ujedno i poziv za sve buduće koji su zainteresovani za klasične odmore, sport i rekreaciju, potpuno uživanje u krstarenjima turističkih brodova ili jednostavno, za veselu atmosferu na mnogobrojnim manifestacijama koje Gradištanci organizuju.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top