Nastavljamo borbu za Jovanin život: Hitno potrebno još novca za terapiju!

Petrovac

Život

Nastavljamo borbu za Jovanin život: Hitno potrebno još novca za terapiju!

Foto: Arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Prema rečima Jovanine majke, Milice Jevremović,devojčica je trenutno u stabilnom stanju, harabro sve podnosi i svi se nadaju najboljem.

 

Za desetogodišnju Jovanu Jevremović iz Velikog Laola kod Petrovca na Mlavi, koja boluje od teškog oblika limfoma koji joj je zahvatio pluća, do petka je umesto neophodnih 29 000, prikupljeno 4000 evra, saznaje E-Braničevo.
Da podsetimo, Jovana je sa majkom u grčkoj klinici Mhtera u Atini, gde je primljena na lečenje zahvaljujući novcu koji je ranije prikupila porodica uz pomoć prijatelja i ljudi dobre volje.
Za njeno lečenje potrebno je oko 40.000 evra, a svaki dan odlaganja uvećava tu sumu.

Jedina  nada je u novom leku, odnosno biološkoj terapiji AD-CETRIS,a samo jedna doza košta 3.250 evra i prima se u razmaku od tri nedelje. Jovani je neophodno od osam do 12 doza, plus troškovi smeštaja u bolnici.
Do petka je na račun klinike trebalo da bude uplaćeno 29 000 evra,a ostatak tokom naredne nedelje.
Nakon pisanja E-Braničeva sakupljeno je oko 4.000 evra, što nije dovoljno za dalje lečenje.
U humanu akciju uključio se i Dejan Mišković iz Petrovca na Mlavi, angažujući svoje prijatelje koji žive i rade u Atini, pa su tako Milan Rogan Mitrović, Petar Pandurov i Ivana Petrović Hristopulu, zajedno sa tamošnjom srpskom crkvom „Sveti Sava“, pokrenuli akciju prikupljanja novca za Jovanu.
Uskoro će biti dostupan i broj za SMS poruke preko Fondacije „Budi human“iz Beograda.
Prema rečima Jovanine majke, Milice Jevremović,devojčica je trenutno u stabilnom stanju, harabro sve podnosi i svi se nadaju najboljem.
Jovana Jevremović je do pre dva meseca lečena na Institutu za majku i dete u Beogradu, kada je porodici saopšteno da za nju više nema leka.
U Srbiji joj je najpre dijagnostifikovan Hočkinov limfom,dve godine je različitim metodama bezuspešno lečena. Lekari u Atini su konačno uspostavili dijagnozu jako agresivnog Lymphoma penik.
Poštovani čitaoci, i dalje apelujemo na sve vas koji možete, da pomogno da Jovana pobedi opaku bolest.Svaki dinar je dobrodošao.
 Uplate možete vršiti na sledeće račune:
Devizni racun za uplate iz inostranstva: IBAN RS 35360038163105815872 kod MTS banke  Srbije
Dinarski racun za uplate iz Srbije: 360-0381631058158-72 kod MTS banke Srbije
Broj telefona za post - net uplate: 063/10 58 158, na ime Milica Jevremovic. 

 

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top