Naša “slika i prilika” – pokvareni kamion danima na putu, vozači voze na sreću

Požarevac

Društvo

Naša “slika i prilika” – pokvareni kamion danima na putu, vozači voze na sreću

Foto: Saša Ledenčan/FB

How Good Of A Friend Are You Really?

Prema informacijama sa drutvenih mreža i fotografiji na Fejsbuku, kamion sa duplom prikolicom danima stoji parkiran tik uz obilaznicu kod skretanja za Brežane.

Teretno vozilo parkirano je kraj puta i ometa saobraćaj do te mere, da ugrožava živote putnika, smatraju revoltirani Brežanci i ostali vozači koji prolaze ovom deonicom.Parkirani kamion očito zaklanja pogled vozačima,a vožnju čini nepreglednom.

Oni koji iz pravca Brežana idu prema gradu (pravo), skreću ka Zabeli (levo) ili idu ka Beogradu (desno) mogu da se uključe tako što će suvozača poslati da im signalizira da iz pravca Zabele ne ide niko ili tako što će igrati “ruski rulet” i krenuti na sreću, što većina upravo i čini”, kaže Saša Ledenčan koji je prvi objavio fotografiju parkiranog kamiona na Fejsbuku

On se u svojoj objavi pita da li je moguće da danima niko od nadležnih nije rešio ovaj problem, kao i da li imamo policiju, komunalnu policiju, inspekcije .

Sudeći po komentarima, policija je obaveštena.Ali, kamion, kako saznajemo, i dalje stoji na istom mestu. Navodno, reč je o teretnjaku koji se na tom mestu pokvario i vozač  ga je, nakon nekoliko bezuspešnih pokušaja da pokrene kamion,tu ostavio  Po nekim informacijama, kamion stoji ovde od 30.aprila.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top