Najavljen Vučićev dolazak u Požarevac

Požarevac

Politika

Najavljen Vučićev dolazak u Požarevac

Foto: pozarevac.sns.org.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Najavljen dolazak predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića u Požarevac.

Kako je istaknuto na sastanku u sedištu Srpske napredne stranke u Beogradu, to je jedan od najznačajnijih događaja za Gradski odbor te partije u Požarevcu u narednim mesecima. Odlučeno je da se započene sa pripremama za oranizaciju posete.

Na sajtu SNS Požarevac, gde je i objavljena ova vest, nije objašnjen povod Vučićevog dolaska, pa nije poznato da li će doći kao gost na predstojećim Ljubičevskim konjičkim igrama ili će kao lider SNS obići Gradski odbor te stranke, nakon brojnih nesuglasica koje su kulminirale poslednjih meseci. Nije precizirano ni vreme posete Požarevcu.

Dogovoreno je da Gradski odbor SNS Požarevac organizuje niz aktivnosti u cilju daljeg unapređenja rada stranke na lokalu i popularisanja ideja i programskih ciljeva, u čemu će neophodnu pomoć pružiti Izvršni odbor stranke.

Sastanku održanom u ponedeljak, 23.jula, prisustvovali su predsednik Izvršnog odbora SNS, Darko Glišić i potpredsednik Luka Petrović, dok je delegaciju Gradskog odbora Požarevac predvodio predsednik Bane Spasović, saopšteno je na sajtu SNS Požarevac.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top