Nagrada za najuspešnije – put u Veneciju

Veliko Gradište

Događaji

Nagrada za najuspešnije – put u Veneciju

Foto: velikogradiste,rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Predsednik opštine Veliko Gradište prirediće u četvrtak, prijem za sportiste - učenike škola, njihove trenere i profesore koji su tokom prethodnog meseca postigli izuzetne uspehe.

Martovski bilans su tri zlatne, četiri srebrne i jedna bronzana medalja. Ovim rezultatima opština Veliko Gradište postala je najtrofejnija, kada je reč o medaljama sa republičkih školskih nadmetanja.

Opština će gradištanske šampione nagraditi petodnevnim putovanjem u Veneciju, ali i majcama i dresovima u kojima će osvajati nove medalje, a zajednička fotografija već krasi najveći bilbord u gradu.

Državni prvak u džudou, na takmičenju održanom početkom marta u Pančevu, u konkurenciji 506 takmičara iz 260 škola, postala je učenica OŠ „Ivo Lola Ribar“, Ana Milošević, osvojivši prvo mesto, dok je Teodora Stojićević osvojila srebro, a Katarina Stojićević bronzu. 

Učenica Srednje škole, Zorana Blagojević, vratila se sa srebrom. Trener ovih uspešnih učenika je Ivan Milošević. 

I u karateu, na republičkom takmičenju u Pančevu, učenici iz Velikog Gradišta postigli su zapažene rezultate sa trenerom Nebojšom Stoiljkovićem. Jovan Petrović, učenik OŠ „Ivo Lola Ribar“ i Tijana Stoiljković iz Srednje škole osvojili su drugo mesto. 

Zlato na republičkom prvenstvu osnovnih škola u odbojci, održanom 21. i 22. marta u Kladovu osvojila je ekipa OŠ „Ivo Lola Ribar“. Za visoku tehničku obučenost, pobrinuli su se trener Dejan Milanović, nastavnice fizičkog Biljana Perić i Verica Jović kao i direktor Dragan Mandić.

I muška odbojkaška ekipa Srednje škole OK „VGSK“ osvojila je prvo mesto na prvenstvu Srbije u Kladovu i sačuvala vodeću poziciju iz prethodne godine.   

Zahvaljujući profesoru i treneru Dejanu Milanoviću, ali i podršci sa tribina koju su ekipi pružili direktor Srednje škole, Zoran Tašić, nastavnici, školski drugovi i roditelji i od ove ekipe treba očekivati nove trofeje.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top