Na ponovni seminar 15 sudija i delegata

Petrovac

Sport

Na ponovni seminar 15 sudija i delegata

Foto: E-Braničevo

How Good Of A Friend Are You Really?

Teška su vremena, fudbal je na udaru, obratite pažnju i poštujte pravila – poručio sudijama i delegatima Tomislav Ivanović predsednik FSBO.

Proteklog vikenda održani su redovni seminari službenih lica liga Fudbalskog saveza Brničevskog okruga pred početak prolećnog dela prvenstva u Kostolcu na stadionu "Bora Beka" i u restoranu "Preporod" u Zabeli.

Odziv sudija i delgata bio je veliki, a njihova pripremljenost za fizičke norme na zavidnom nivou. Na ponovni seminar za 30 dana, obavezni su da se jave sudije Okružne lige, Bojan Damnjanović, Miodrag Paunović, Đorđe Misirlić i Đorđe Veljković, kao i delegati Saša Pavlović i Saša Bogić, zatim sudije MFL-Dunav Dušan Deurić, Ivica Zdravković, Mihajlo Kuzmanović, Goran Stokić i Perica Milanović. 

Na još jednu proveru će i sudija MFL-Mlava Miloš Đuričić i delegati Nevenko Radosavljević, Predrag Dragutinović i Dragan Nikolić.

Na kraju seminara prisutnima su se obratili predsednik sudijske organizacije FSBO Goran Milanović i predsednik FSBO Tomislav Ivanović. 

Goran Milanović se zahvalio na pokazanim zavidnim rezultatima na seminaru i zahtevao od sudija da svakoj utakmici pristupe ozbiljno, podsetivši da u jesenjem delu nije bilo primedbi klubova na suđenje i izrazivši nadu da će tako ostati i u prolećnom delu jer očekuje da svi pruže svoj maksimum. 


U jesenjem delu nije bilo prituzbi - neka tako i ostane...

Inače, sudijska organizacija FSBO u sardnji sa FSBO nabavila je, posle nekoliko godina, veoma povoljno sudijsku opremu proizvođača "Umbro" inače generalnog sponzora FSS.  

Zato je Tomislav Ivanović predsednik FSBO, izrazio zadovoljstvo ne samo pokazanim rezultatima već i što vidi sve sudije Okružne lige jednobrazno obučene. 


Posle duže vremena, sudije na seminaru u istoj opremi

Predlog sudijske organizacije o kupovini opreme IO FSBO jednoglasno je prihvatio i pomogao pri realizaciji nabavke kompletne opreme sudijama. 

Opomenuo je prisutne da su teška vremena za klubove i da je fubal na udaru te da posebno treba da obrate pažnju delegati oko organizacije utakmice klubova i da povedu računa da u restriktivnom prostoru budu samo licencirana lica u tehničkom prostoru, jer to može da bude preduslov za incident, odnosno da svako radi svoj posao onako kako je predviđeno Propozicijama. 

1 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top