Mihajlović: SPS doprineo pobedi Vučića u Petrovcu

Petrovac

Politika

Mihajlović: SPS doprineo pobedi Vučića u Petrovcu

Foto: EB

How Good Of A Friend Are You Really?

Miletić Tića Mihajlović ,predsednik odbora SPS-a Petrovac na Mlavi, na konferenciji za medije govorio o proteklim izborima za predsednika Srbije.

 

  Miletić Tića Mihajlović podsetio je da je Vučić bio zajednički kandidat vladajuće većine i da je važno to što je izabran za predsednika jer  Srbija mora bude stabilna zemlja .


Cilj Socijalističke partije Srbije je bio da uspešno participira u ovoj pobedi na nivou države, a u našoj opštini zajednički kandidat dobio je 73% glasova. Naš glasački korpus u opštinii je nekih šest do sedam hiljada glasova i to se godinama unazad ponavlja, kako na parlamentarnim tako i na predsedničkim izborima. Jasno je da su socijalisti u solidnom broju doprineli  pobedi  Vučića koji je imao 12072 glasa“, rekao je predsednik petrovačkih socijalista.


Mihajlović je rekao da su pojedine tvrdnje  da su socijalisti Petrovca bili protiv Aleksandra Vučića paušalne. 


„Svako razuman može lako prosuditi da smo učestvovali u pobedi Aleksandra Vučića,  ne misli valjda neko da su glasovi svih ostalih deset kandidata, kojih je bilo 4216 (oko 25%) pripadaju Socijalističkoj partiji Srbije.  Jasno je da mi u našoj opštini, zbog narušenih odnosa nismo mogli u punom kapacitetu da doprinesemo i većoj pobedi zajedničkog kandidata. Da je  bilo sloge među nama,  verujem da bi Aleksandar Vučić ostvario pobedu sa preko 80% glasova“, kazao je on.
 

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top