Meč povratnika u elitu

Požarevac

Sport

Meč povratnika u elitu

Foto: E.B. i arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Odbojkaši Mladog radnika sa starim znancima iz prvoligaških dana.

U Požarevačkom KSC sledi, kako se veruje dobar meč, jer ništa manje se ne može ni očekivati kada je gost Spartak iz Subotice.

Iza Požarevljana je izuzetno teško gostovanje u Staroj Pazovi, gde su sva tri seta dobili na razliku. Veoma značajna pobeda je izvojevana. Pokazana je zavidna snaga, pobedom nad takvom ekipom kao gosti, dokazali su da  kada pruže maksimum, ni jedna ekipa ne može da im parira.

Treba napomenuti da je Jedinstvo prošle sezone stiglo do polufinala „Play off“-a, gde ga je zaustavila, kasnije šampion, Vojvodina. Sve je to sad iza njih i sve misli su skrenute ka Spartaku iz Subotice

„Dobra su i uigrana ekipa, sa mladim trenerom Žakićem, koji zna šta radi i kako da ukomponuje ekipu. Svesni smo našeg kvaliteta, rada i iskustva. Dobra igra sa naše strane biće dovoljna za pobedu“, rekao je Ognjen Duduj, kapiten požarevačkih odbojakaša.


Ognjen Duduj kapiten OK Mladi radnik

Bilo je promena u igračkom kadru Spartaka, ali stil igre je isti, kao iz prvoligaških dana, kada su se u prošloj sezoni, upravo ova dva tima borila za siguran prolazak u Superligu. Sudbina, a možda više kvalitet, presudio je da se obe ekipe vrate u elitu.

Prošle sezone je organizovao igru Subotičana, a sada je uzdanica Požarevačkog tima. Tehničar Mario Medan kaže da nije razmišljao kako je igrati protiv bivšeg kluba, znaće kada izađe na teren, ali da ipak tu nema nekih simpatija.

„Život ide dalje. Nov klub, ja sam sto posto tu. Pružiću svoj maksimum i protiv Spartaka, kao i protiv bilo koje druge ekipe“, rekao je Medan.


Mario Medan tehničar OK Mladi radnik

Peti set se u dva navrata, protiv Novoga Pazara i Crvene zvezde, pokazao kao koban za Mladi radnik.

„Još uvek se nismo se uigrali sto posto. Ima malo i do mladosti kod pojedinih igrača. Verujem da ćemo u narednom periodu, kada uđemo u peti set, uspeti da ga rešimo u našu korist“, izrazio je uverenje kapien ekipe.

Požarevljani su treći sa 10 bodova, dok su Subotičani osvojili četiri boda i na petoj su poziciji.

Utakmica se igru subotu, 11. novembra u 19 sati.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top