Maturantima veselo, roditeljima preselo

Požarevac

Zabava

Maturantima veselo, roditeljima preselo

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Koliko roditelje koštaju maturske večeri, koliko treba izdvojiti za haljinu, odelo, restoran, slikanje i sve ostalo, istraživale su Večernje novosti.

Srećni i uzbuđeni završetkom školovanja, maturanti širom Srbije dali su se u potragu za svečanom toaletom. Njihovi roditelji, međutim, ovih dana pate od glavobolje, jer treba pripremiti minimum 15.000 dinara za haljinu, šminku, cipele i provod u restoranu, pišu Večernje novosti.

 Što se konkretno Požarevca tiče, ako se opredele za najjeftiniju varijantu, požarevačke maturantkinje svečanu toaletu mogu da priušte po ceni od 3.800, a maturanti za 4.900 dinara.

Za devojke, cena je povoljnija, jer one svečane haljine mogu u buticima i kineskim radnjama da kupe po ceni od 1.600 do 5.000 dinara, dok su odela za mladiće skuplja i kreću se od 3.700 do 12.000. Maturantske proslave restorani u Požarevcu naplaćuju u proseku 3.500 dinara, a na to treba dodati i oko 450 dinara za samo tri fotografije. Kad se sve sabere, matursko slavlje, uz najjeftinije kombinacije, za devojke košta 13.000, a za mladiće 10.000 dinara, pišu Novosti.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top