Mališani najavili “Novogodišnju nedelju”

Petrovac

Zabava

Mališani najavili “Novogodišnju nedelju”

Foto: petrovacnamlavi.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

PU „Galeb“ održala predstave za decu i pozvala na druženje tokom „Novogodišnje nedelje“.

U Predškolskoj ustanovi „Galeb“ u toku su pripreme za „Novogodišnju nedelju“, koja će kao i svake godine biti ispunjena zanimljivim događajima, kao i organizacijom i učešćem u humanitarnim akcijama.

Nedavno su u Domu kulture održane dve predstave za decu od prvog do četvrtog razreda OŠ „Bata Bulić“. Predstavu pod nazivom „Čarobna šuma lepog ponašanja“ pripremile su medicinske sestre-vaspitači i volonteri PU „Galeb“. Ova predstava je nagrađena na Dramskom festivalu „Dedar“ u Smederevu u martu ove godine.

Takođe, 26. decembra u centralnom objektu u Petrovcu održava se Novogodišnja predstava.

Svi događaji su humanitarnog karaktera, a prikupljena sredstva biće uplaćena za pomoć u akciji „Za Ognjenove prve korake“ za dečaka Ognjena Jovanovića, kao i za ostalu decu iz opštine kojima je pomoć potrebna za lečenje, a u saradnji sa Osnovnom školom „Bata Bulić“, Kulturno-prosvetnim centrom i Sportskim centrom Petrovac.

I ove godine, PU „Galeb“ organizuje akciju prikupljanja garderobe za Dom u Stamnici, a takođe i slatkiša, koji će u saradnji sa Centrom za socijalni rad biti podeljeni deci iz materijalno ugroženih porodica.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top