Lokalni parlament zaseda u petak

Požarevac

Događaji

Lokalni parlament zaseda u petak

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Predsednik Skupštine grada Požarevca, Bojan Ilić, sazvao je za petak, 7. decembar, dvadeset prvu sednicu Skupštine.

Na dnevnom redu su predlozi odluka o donošenju Plana generalne regulacije „Požarevac 2“, o osnivanju Saveta za međunacionalne odnose u gradu Požarevcu,  o skidanju useva sa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini koje se koristi bez pravnog osnova na teritoriji grada Požarevca, o davanju na korišćenje objekta „Ekološki dom“ na Čačalici u Požarevcu, o finansiranju učešća Opšte bolnice Požarevac u projektu „Rumunsko-srpska zajednička inicijativa u borbi protiv kancera u pograničnom regionu“ i o izmenama odluke o osnivanju Javne ustanove Kulturno-sportski centar „Požarevac“ u Požarevcu.

Odbornici će razmatrati predloge rešenja o davanju saglasnosti na Program rada i razvoja Zdravstvene ustanove „Apoteka“ Požarevac za 2019. godinu i o davanju saglasnosti na upotrebu imena grada Požarevca Baletskom studiju „Amadeus“ iz Požarevca.

Biće reči i o predlogu zaključka kojim se daje pozitivno mišljenje na predlog Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave za izmenu naziva naseljenih mesta i katastarskih opština na teritoriji grada Požarevca, u Zakonu o teritorijalnoj organizaciji Republike Srbije i izveštaja o izvršenju odluke o budžetu grada Požarevca za period januar-septembar 2018. Godine.

Na kraju biće razmatrani predlozi akata iz oblasti izbora, postavljenja, imenovanja, razrešenja i prestanka mandata vršioca dužnosti direktora Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ Požarevac i Javne ustanove Kulturno – sportski centar „Požarevac“ u Požarevcu, imenovanju direktora, odnosno, vršioca dužnosti direktora.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top