Ljubičevski vitezovi osvojili Kalemegdansku tvrđavu

Požarevac

Turizam

Ljubičevski vitezovi osvojili Kalemegdansku tvrđavu

Foto: Turistička organizacija grada Požarevca

How Good Of A Friend Are You Really?

Turistička organizacija Požarevca, proteklog vikenda predstavila Ljubičevski višeboj na III Beogradskom Manifestu na Kalemegdanskoj tvrđavi.

Ovaj sajam na otvorenom je najveći porodični festival u regionu koji se prethodnih godina pozicionirao kao jedinstvena platforma za promociju manifestacija i turističkih destinacija iz Srbije i regiona. 

Koncept festivala omogućava posetiocima da se kroz zabavan i kvalitetno proveden porodični dan, upoznaju sa mogućnostima koje nudi regionalna turistička ponuda, kao i da se na zanimljiv i interaktivni način predstave brendovi partnera manifestacije. 

Mališani se najviše obradovali višebojcima

Beogradski Manifest kroz svoje sadržaje neguje prevashodno porodične vrednosti. To je događaj koji kreativnim i maštovitim idejama spaja tradiciju i savremeno doba, pružajući zabavu za sve uzraste i obuhvatajući najrazličitija intresovanja. 

Nisu se samo slikali, već su pokazali i svoje umeće

„Ogromno interesovanje, mnogo dobrog raspoloženja i interakcije sa posetiocima, a ovoga puta i sa novopečenim mladencima kojima smo pomogli da ovekoveče svoj najlepši dan. Gotovo da smo ostali bez promotivnog materijala tokom ovog vikenda! Očekujemo veliku posetu na 54. Ljubičevskim konjičkim igrama od strane gostiju iz zemlje, regiona i inostranstva, i puno porodica u našem gradu od 1. do 3. septembra“, poručuju sa Fejsbuk stranice iz TOG Požarevca.

Beogradske dame odvojile vitezove, a mlada imala venčanje iz bajke

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top