Kostolčani na festivalu u Nišu

Kostolac

Zabava

Kostolčani na festivalu u Nišu

Foto: plakat

How Good Of A Friend Are You Really?

Ljubitelji fantastike iz Kostolca na prvom niškom Festivalu fantastike, predstojećeg vikenda u tamošnjem kulturnom centru.

Ova fantastična družina, koja se već dve godine okuplja u Biblioteci u Kostolcu, pozvana je da gostuje na Festivalu fantastike i drugog dana manifestacije, u nedelju imaće svoju tribinu.

Prvi Festival fantastike pod imenom „TolkiNiš 2018", organizuje Udruženje ljubitelja fantastike „Ordo Drako Niš" u saradnji sa niškim kulturnim centrom.

U dva dana  biće organizovane kreativne radionice, tribine, kao i promocije knjiga koje se bave fantastikom.

Biće pokrenut i „Bazar fantastike" gde će posetioci moći da se druže sa poznatim piscima, slikarima, strip-crtačima, filmskim radnicima i kosplejerima, a u večernjim časovima da  pogledaju i neki naučno – fantastični film.

Ulaz na festival je besplatan, a posetioci će, na samom ulazu, moći da doniraju knjige, igračke i stripove za decu koja se leče na Onkološkom odeljenju KC „Niš".

Festival će otvoriti frontmen grupe „Orhodox Celts" Aca Seltik, nastupiće i Milan Vašalić, a posetice će pozdraviti i kostimirani junaci iz poznatih franšiza fantastike; beli hodači iz „Igre prestola" i drugi.

Prvi niški festival fantastike biće otvoren oba vikend dana, od 11 do 22 časa.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top