Kostolčani idu na izbore

Kostolac

Politika

Kostolčani idu na izbore

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Raspisani izbori za odbornike Skupštine gradske opštine Kostolac.

Predsednik Skupštine grada Požarevca, Bojan Ilić izbore je raspisao za nedelju, 24. decembar. 

Ova odluka stupiće na snagu objavljivanjem u Službenom glasniku Republike Srbije, kada će i zvanično početi rokovi za sprovođenje izbornih radnji.


Izbori su raspisani

Obraćajući se naročito onima koji će na ovim izborima prvi put glasati, ali onima koji su ranije koristili to svoje zakonsko pravo, Ilić je podsetio na važnost učestvovanja u biranju predstavnika naroda. 

„Rešavanje i najmanjeg problema u vašoj gradskoj opštini, mesnoj zajednici, pa i ulici u kojoj živite, povezano je sa sposobnošću odbornika i lista na kojima se nalaze, te ih birajte mudro i pažljivo. Svoj glas dajte onima u koje imate poverenja i koji su pokazali vidljive rezultate u vremenu iza nas. Pozivam vas da sudbinu svoje porodice i sugrađana, date u ruke ne onih koji znaju kako ne treba, već u ruke onih koji znaju kako treba i da u toj odluci potpuno zanemarite i odbacite negativne kampanje, koje se ne tiču planova i vizije napretka Kostolca“,  rekao je Ilić.

Predsednik Skupštine pozvao je predstavnike političkih partija i udruženja, koji nameravaju da zatraže poverenje Kostolca 24. decembra, da iskreno i pošteno svojim programima za budućnost i rezultatima iz prošlosti stanu pred birače, poštujući one koji ne razmišljaju kao oni.


Sa konferenicije za medije po raspisivanju izbora

„Ovi izbori dolaze u trenutku, kada se i pored teških odluka, Srbija vidno stabilizuje, pa je to neophodno za svaki njen deo. Mislim da ne moram da vam govorim o značaju, koji za državu ima Kostolac i da su oči svih građana Srbije uprte u vas. Vidan napredak u svim domenima života u Kostolcu i pripadajućim selima poput novih ulica, trgova, komunalne infrastrukture, novih sadržaja iz oblasti sporta, kulture i turizma, kao i energetskog sistema TE-KO Kostolac, stavljaju pred vaš izbor još jednu dodatnu odgovornost. Da odaberete one za koje smatrate da će taj razvoj uspeti da nastave, a ne one koji će ga zaustaviti ili čak preusmeriti unazad“, podvukao je Ilić.


Bojan Ilić predsednik Skupštine grada Požarevca

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top