Kostolčani i dalje „perjanica“ srpske gimnastike

Kostolac

Sport

Kostolčani i dalje „perjanica“ srpske gimnastike

Foto: KSC „Kostolac“

How Good Of A Friend Are You Really?

Drugo kolo lige centralne Srbije regiona u A programu u gimnastici za devojčice, održano juče u sportskoj hali u Kostolcu.

Učešće su uzeli gimnastički klubovi iz Požarevca, Beograda, Kraljeva, Sevojna i naravano, domaćin ovog takmičenja, Sportska organizacija „Partizan“.

Učesnice Takmičanja

U prvoj selekciji najbolja je bila Sportska organizacija „Partizan“ iz Kostolca,drugo mesto je priplao Gimastičkom klubu „Beograd“, treće GK „DIF“ iz Beograda, četvrto Sportskom gimnastičkom klubu „Zvezda“ , peto GK „Mladi radnik“ Požarevac i šesto DFVR „Partizan“ Kraljevo.

U drugoj selekciji pobedio je GK „Beograd“, drugi je bio GK „DIF“ iz Beograda i treće mesto pripalo je DFVR „Partizan“ Kraljevo.

U trećoj selekciji opet najolji domaćin - Sportska organizacija „Partizan“ Kostolac, drugi je GK „Beograd“, treći GK „Mladi radnik“ Požarevac i četvrti DFVR „Partizan“ Kraljevo.

U pojedinačnoj konkurenciji takmičarke Sportske organizacije „Partizan“ iz Kostolca odličnim rezultatima  osvojile su prvo mesto. Miljana Stojanović u trećoj selekciji kao i Nađa Popović u prvoj selekciji, dok je Anja Živanović osvojila treće mesto u trećoj selekciji.

Medalje za ginnastičarke

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top