kk-pozarevac-92-najuspesniji-klub-i-cacanski-pobednik

Požarevac

Sport

KK „Požarevac 92“ najuspešniji klub i Čačanski pobednik

Foto: KK „Požarevac 92“

How Good Of A Friend Are You Really?

Požarevački karatisti osvojili ukupno 17 zlatnih, 19 srebrnih i 18 bronzanih medalja i u svoj grad doneli još jedan pehar i specijalni trofej.

Požarevački karatisti osvojili ukupno 17 zlatnih, 19 srebrnih i 18 bronzanih medalja i u svoj grad doneli još jedan pehar i specijalni trofej.

 

Karate Klub „Požarevac 92“  proglašen za najuspešniji u 2016.godini.

 

Drugo mesto je pripalo karatistima iz Novog Pazara, treće Smedereva, četvrto Požege i peto Novog Beograda.

 

Priznanja su uručena na završnom karate turniru u Čačku „ XVI Čačanski pobednik“ organizovanom povodom dana Čačka. Organizatori turnira su Srpska karate unija i Šotokan karate federacija.

 

 

Na ovom takmičenju proglašeni su najuspešniji takmičari u obe federacije u protekloj godini. Čak se petoro požarevačkih karatista našlo na spisku najuspešnijih i priznanja su pripala Tini Nikolić u konkurenciji pionira, Luki Gomiršek u konkurenciji kadeta, Ivi Rajić u kategoriji juniorki, Filipu Vladiću kao najuspešnijem junioru i  u izuzetno jakoj konkurenciji, Marku Periću – najboljem senioru.

 

Požarevački karatisti ostvarili su  fantastične nastupe na samom turniru osvojivši ukupno 17 zlatnih, 19 srebrnih i 18 bronzanih medalja i u svoj grad doneli još jedan pehar, specijalni trofej „Čačanski pobednik“  koji im je pripao za I mesto u generalnom plasmanu.

 

Zlatne medalje su osvojili: David Nešić, Relja Živanović, Jelena Velimirović, Tina Nikolić, Ilija Nikolić, Dejana Adamović, Luka Jovanović, Veljko Lođinović, Marko Perić u teškoj i apslutnoj kategoriji, Nemanja Čarapić, Filip Vladić u konkurenciji junior i seniora, Luka Gomiršek, Iva Rajić  u lakoj i apsolutnoj kategoriji i Janko Rajić.

 

Srebrne medalje su osvojili:  Miloš Stojanović, Anita Jablanović, Luka Miloradović, Natalija Perić, Jelena Miletić, Mija Zenković, Aleksandar Prljinčević, Marko Nikolić, Natalija Milošević, Jovan Jovanović, Petar Barlov, Staša Janković, Aleksandar Antanasijević  u teškoj i apsolutnoj kategoriji, Filip Milošević, Nemanja Čarapić u apsolutnoj kategoriji, Luka Gomiršek u apsolutnoj kategoriji i Anđela Vasić  u teškoj i apsolutnoj kategoriji.

 

Bronzane medalje su osvojili: Ognjen Stokić, Nemanja Jablanović, Pavle Glušica, Maša Ristić, Luka Šivčić, Monika Cojkić, Luka Cojkić, Petar Avdalović, Ana Avdalović,  Vuk Ružić, Julija Ristić, Matija Joković, Miljana Paunović u teškoj i apsolutnoj kategoriji, Lenka Rajić, Nemanja Cvijović, Janko Rajić i Veljko Lođinović u apsolutnoj kategoriji.

 

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top