Jovana Grujić i naredne godine ide na evropske titule (FOTO,VIDEO)

Požarevac

Sport

Jovana Grujić i naredne godine ide na evropske titule (FOTO,VIDEO)

Foto: Marjan Grujić, maliigraci.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Osim što je izrasla u lepu tinejdžerku, požarevačka teniserka pokorila i Evropu.

Najuspešnija godina požarevačke teniserke Jovane Grujić na Evro sceni. Kad je osvojila prvi evropski turnir „Beograd Open-a 2018“, baš na Božić, pomenuli smo narodno verovanje„Šta radiš na Božić, radićeš tokom cele godine“, i konstatovali da Jovanu očekuje sezona iz snova.

To se i obistinilo, Jovana je osvojila još pet evropskih titula u singl konkurenciji, „Bellevue Cup 2018“, „Trofeo Citta di Trieste“, „Solnechnyi Cup“, „Minsk Open“, „Široki Brijeg open 2018“, i dve u dublu „Bellevue Cup 2018“, „Široki Brijeg open 2018“, oba u paru sa Novosađankom Dunjom Marić, saigračicom iz reprezentacije.U njenom timu kažu da je cilj zacrtan na početku godine ispunjen. Naime, Jovana je najbolje rangirana dvanaestogodišnjakinja na evropskim listama do 14 i do 18 godina, tako da nam ovi rezultati pokazuju da smo na dobrom putu.

Jovana sa trenerom Milošem Stevanovićem

Trenutno, Jovana se nalazi u Sjedinjenim američkim državama, gde je osvojila „Casely International Champinship“ do 14 godina. Pošto Jovana za Novu godinu neće biti u Požarevcu, Požarevljanima i čitaocima E - Braničeva poslala je video čestitku iz Amerike.

Pogledajte VIDEO

U Požarevac dolazi pred Srpsku Novu godinu.Cilj i u narednoj godini ostaje isti, a to je što više osvojenih titula u Evropi i što bolja igra u reprezentaciji Srbije.Jovana hoće i može, ali ipak su neophodni i ljudi dobre volje koji će pokriti deo troškova za Jovanino treniranje.

Jovana i njena dubl partnerka Dunja Marić

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top