Jedna divlja deponija manje

Kostolac

Događaji

Jedna divlja deponija manje

Foto: kostolac.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Završeni radovi na uklanjanju divlje deponije u naselju “Kanal”, u ulici Kneza Miloša.

Uklanjanjem  divlje deponije nastavlja se sa realizacijom jedne od prioritetnih stavki ekološkog programa lokalne samouprave Gradske opštine Kostolac, a sve u cilju očuvanja i unapređenja životne sredine.

 Akcija je sprovedena na inicijativu Gradske opštine Kostolac u saradnji sa JP EPS - Ogranak „TE - KO Kostolac” i P.D. „Autotransport” d.o.o.Kostolac. Na pomenutoj lokaciji, radove na košenju zelenih površina i površina pod ambrozijom obavljala je firma „Ekosan” iz Beograda.

„Problem divljih deponija je konstantan. Bićemo istrajni  u tome da na teritoriji kostolačke opštine bude što manje divljih deponija i da naši sugrađani razviju kulturu odlaganja smeća. Apelujemo na sve građane da ne odlažu otpad na mestima gde to nije predviđeno, već da postupajući prema svojoj savesti odvoze do određenih kontejnera koji su namenjeni za ovu svrhu“ - rekao je predsednik Gradske opštine Kostolac, Serdžo Krstanoski, naglasivši da se pozitivni efekti ove akcije odnose na uređenje životne sredine, odnosno zapuštenih prostora.

 

Serdžo Krstanoski

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top