Iskorak u kampanji za izbore

Kostolac

Politika

Iskorak u kampanji za izbore

Foto: Udruženje građana „Iskorak“

How Good Of A Friend Are You Really?

Udruženje građana „Iskorak“ od subote u svojim prostorijama u Kostolcu.

Prostorije se nalaze u ulici Veljka Dugoševića, a biće otvorene svakodnevno za sve inicijative Kostolčana.

„Ova jedinstvena građanska inicijativa ima odbornike u Skupštini grada Požarevca i na taj način artikuliše brojne inicijative sugrađana i ukazuje na probleme sa kojima se suočavaju, nudi rešenja za iste i ukazuje na propuste gradske vlasti i javnih preduzeća i servisa“, podsetio je dr Zvonko Blagojević, predsednik Udruženja građana „Iskorak“. 


Deo simpatizera i članova

Blagojević je najavio i angažovanje članova i simpatizera udruženja u periodu predizbornih aktivnosti u Kostolcu.

Jedan od inicijatora nastavka misije „Iskoraka“ u gradu na Dunavu i otvaranja prostorija, Žarko Debeljački, pozvao je sugrađane i meštane okolnih naselja da rešenja brojnih komunalnih i drugih problema potraže u saradnji sa ovom građanskom inicijativom. 


Sa otvaranja prostorija UG Iskorak u Kostolcu

Po rečima Debeljačkog, „Iskorak“ će narednih dana, javnosti predstaviti i predizborni program za lokalne izbore u opštini Kostolac.
          
Odbornik u Skupštini grada, dr Milan Tadić, podsetio je na brojne inicijative udruženja i ukazao na probleme u oblasti zdravstvene zaštite i njene organizacije u Požarevcu i Kostolcu. 

Istovremeno je najavio da će narednih dana biti sačinjen i predlog rešenja za probleme u zdravstvu na lokalnom nivou.
          
Zahvaljujući energetskom kompleksu, Kostolčani i meštani okolnih seoskih naselja imaju brojne pogodnosti, ali se suočavaju i sa teškoćama. Na neke od problema u oblasti zaštite čovekovog okruženja ukazala je profesor dr Jasminka Miloradović Đorđević i pozvala sugrađane da ih zajednički rešavaju.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top