I zvanično potvrđeno - voda usmrtila Požarevljanina

Požarevac

Hronika

I zvanično potvrđeno - voda usmrtila Požarevljanina

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Kod utopljenika iz podzemne garaže u Jug Bogdanovoj konstantovana je zadesna smrt, potvđeno je u Policijskoj upravi Požarevac.

Kao što je naš portal već objavio, telo starijeg muškarca je pronađeno je sinoć oko 23 i 30 u poplavljenoj podzemnoj garaži u Jug Bogdanovoj ulici .


Zgrada u Jug Bogdanovoj

Po rečima komšija, u podzemnoj garaži, u kojoj je usled nevremena nivo vode bio oko dva metra, stradao je čovek po imenu Živoslav Maksić.

U policijskoj upravi Požarevac portalu E Braničevo je rečeno da nije zahtevana medicinska obdukcija. Tokom celog jutra trajao je uviđaj raličitih organizacionih jedinica policije. Istraga je i dalje u toku.

Kako se prvo pretpostavljalo, nastradali čovek se utopio u liftu zaglavljenom usled nestanka struje. Međutim, vatrogasci su njegovo telo pronašlii van lifta prilikom ispumpavanja vode iz garaže.


Petnastak centimetara vode još uvek je ugaraži

Tragična sudbina porodice Maksić

Nastradali Živoslav Maksić je živeo sa suprugom i unukom. Supruga je u vreme nesreće bila hospitalizovana usled šloga. Ovu porodicu tragedije nikako da mimoiđu. Najpre su Maksići pre par godina izgubili ćerku, a potom je zet izvršio samoubistvo. Imaju još jednog, starijeg unuka.

Inače, sama zgrada je, kako kažu komšije, sazidana na njihovom placu, za šta su dobili dva stana u prizemlju i garažu.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top