I Petrovac ima novogodišnji vašar

Petrovac

Zabava

I Petrovac ima novogodišnji vašar

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Prvi put ove godine vašariće i Petrovčani pred praznike.

Organizatori vašara su Turistička organizacija opštine Petrovac na Mlavi, Sportski centar  „Dragutin Tomašević“, gde je vašar i postavljen, a pod pokroviteljstvom opštine Petrovac na Mlavi.

Sigurno je da su mu se najviše obradovala deca, jer na vašaru sadržaji su prilagođeni prevashodno njima - balon za skakanje, trambolina, mali ringišpil, a za nešto starije je okretanje u krug, pogodno za ljubitelje jačeg adrenalina. Ispred hale je karting.

„Deca su srećna, a naš osnovni zadatak je da mislimo o deci. Nadam se da će ova lepa priča postati tradicionalna“, rekao je Duško Nedinić, predsednik opštine otvarajući vašar i pozvao sve sugrađane da posete ovu manifestaciju.

Duško Nedinić, predsednik opštine Petrovac

 Ispred hale su proizvođači meda i vina, slatkiši iz Jagodine, džem i proizvodi od aronije iz Busura. Mališani iz predškolske ustanove „Galeb“ sa vaspitačicama pripremili su prigodan program. Unutra je i butik dečije odeće.

„Trudimo se da izađemo u susret našim najmlađima, zbog kojih je sve ovo napravljeno, ali tu je i sadržaj za starije generacije“, naveo je Stefan Jovanović, direktor Turističke organizacije Petrovac na Mlavi.

Stefan Jovanović, direktor Turističke organizacije

Vašar će biti otvoren  u subotu i nedelju od 9 do 20 časova.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top