I Forum žena SNS Požarevac osudio uvrede

Požarevac

Politika

I Forum žena SNS Požarevac osudio uvrede

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Predstavnice Foruma žena Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Požarevcu osudile vređanje žena.

Marija Papović, predsednica Foruma žena požarevačkih naprednjaka, sebe je predstavila prvenstveno kao ženu i majku, a potom i ženu u politici koja je, kako kaže, svesno izabrala taj put. Ona je najoštrije osudila uvrede od strane glumca Sergeja Trifunovića koje je izrekao na račun dramaturškinje Biljane Srbljanović i novirake lista „Srpski telegraf“ Ivane Žigić.

 „Žalosno je što je to osoba koja je u svojoj branši veoma cenjena i ima ime i prezime, koju Požarevljani zbog profesije poštuju i gledaju njegove filmove“, kazala je Papović.

 


Marija Papović, predsednica Foruma žena  GO SNS Požarevac

Po rečima Vesne Pejić, članice Gradskog veća grada Požarevca, politički ne mogu, a i ne bi trebalo svi da se slažu.Mogu da razmenjuju mišljenja ali vređanje nije odlika članova SNS-a i žena koje se u njoj nalaze.

„Nažalost, jedan od mojih omiljenih glumaca bio je Sergej Trifunović, ali sada mi pada na pamet da podržavam bilo koju njegovu rečenicu, pogotovo što se on ne libi da napada ne samo žene iz SNS-a, to jasno govori da je ženomrzac, da ne podnosi ženski rod i da to nije osoba koja treba da se prati“, rekla je Pejić.

 

Vesna Pejić, članica Gradskog veća Požarevca

Tanja Lončar, odbornica SNS je između ostalog rekla da Požarevac nije grad koji će podržati nasilje nad ženama.

„Braneći žene branimo demokratske vrednosti, koje zastupa SNS na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Napad na žene koje različito misle ne odobravamo, niti bilo ko iz naše stranke“, kazala je Ločar.

Tanja Lončar, odbornica SNS-a

Na pitanje novinara da li bi tako osudile člana SNS-a ukoliko bi tako vređao žene, Pejić je odgovorila potvrdno.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top