Hala „Dragutin Tomašević“ konačno dobila grejanje

Petrovac

Vesti

Hala „Dragutin Tomašević“ konačno dobila grejanje

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

U SC„Dragutin Tomašević“ održana konferencija za medije na kojoj je direktor Goran Novaković predstavio uspehe centra ostvarene u prethodnom periodu.

Novaković se zahvalio na strpljenju i razumevanju  oko problema sa grejanjem koji je hala imala od samog početka, kao i  svima koji su dali doprinos za njegovo rešavanje, naročito direktoru osnovne škole „Bata Bulić“ Ivanu Radosavljeviću, svim profesorima fizičkog vaspitanja,  trenerima klubova koji koriste halu,a najviše opštinskom rukovodstvu na čelu sa predsednikom  Duškom Nedinićem.

„Od početka ova godine, problem grejanja više ne postoji. Sada imamo potpuno adekvatne uslove u hali. Da bismo došli do takvih uslova morali smo da prevaziđemo neke nasleđene probleme. Radijatorski sistem koji smo do sada imali je grejao oko 30 posto hale, što je bilo nedovljno. Uz veliku pomoć mesnog odbora Srpske napredne stranke i jedne beogradske opštine na čelu sa Draganom Stojanovićem, mašinskim inžinjerom,  mi smo uspostavili drugi sistem grejanja putem klima komore. Ovim sistemom grejanje je dovedeno u potpuni red i hala se greje stoprocentno“, kazao je direktor .


Novaković je takođe dodao da je ugovor koji je bio važeći do 2019.godine,a koji je potpisala prethodna vlast, bio limitiran na 500.000 dinara što je bilo nedovoljno za grejnu sezonu.  


Ugovor sa kompanijom Butan gas je revidiran, potprošnja gasa je utrostručena, a gas se nabavlja putem javne nabavke koju je, kako se čulo,  briljantno odradio Dejan Marković ,kome se rukovodstvo Spotskog centra javno zahvalilo.
 
„Pored svakondevnih aktivnosti koje imamo ovde,  izdvojio bih tri koje su obeležile prethodni period. Tokom leta 2016.godine bili smo domaćini izložbi filatelista, a izlagača je bilo sa teritorije cele Srbije. U oktobru smo bili domaćini finala Kupa Srbije u streličarstvu, krajem oktobra bili smo domaćini završne smotre izviđača Srbije gde je bilo preko tri stotine učesnika“
reako je Goran Novaković direktor sportskog centra „Dragutin Tomašević“.
Važno je još spomenuti da je postavljen i skejt park u neposrednoj blizini hale, a uređene su i zelene površine ispred hale.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top