Građani odlučuju šta je najpotrebnije

Golubac

Info

Građani odlučuju šta je najpotrebnije

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Građani opštine Golubac odlučuju gde će uložiti novčani deo nagrade za najaktivnije u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“.

Projekti u opticaju su: Sanacija seoske ambulante u naselju Vinci, Sanacija zgrade škole u naselju Dobra, Izgradnja nove zgrade škole u naselju Krivača.

Кao jedna od pet najaktivnijih lokalnih zajednica u Srbiji u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, Golubac je osvojio zonu besplatnog interneta i novčanu nagradu u iznosu od 20 hiljada evra.

U cilju realizacije nagrade od 14. do 20. juna svi punoletni građani imaju pravo da glasaju u zgradi Opštinske uprave Golubac, Turističkom infocentru Golubac i Mesnim kancelarijama u Braničevu, Кlenju i Dobri od 7 do 14 časova.

Sanacija seoske ambulante u naselju Vinci: Seoska ambulanta u mesnoj zajednici Vinci je trenutno u lošem stanju, bezbedonosni i higijenski uslovi za rad su neodgovarajući. Planirani radovi se odnose na zamenu krova, fasade, popravku i bojenje streha, unutrašnjih vrata, popravku elektro instalacije i montažu novih rasvetnih tela, postavljanje sanitarija i završno krečenje.

Sanacija zgrade škole u naselju Dobra: Zgrada područnog odeljenja OŠ „Branko Radičević“ u naselju Dobra nije rekonstruisana od 80-ih godina kako je otpočela sa radom. Projekat predviđa  zamenu podova u učionicama i svlačionicama, fasadne stolarije kao i izradu demit fasade stiroporom sa završnom obradom. Realizacijom bi se stvorili bolji uslovi rada, mogućnost izvođenja kvalitetne nastave fizičkog obrazovanja, a bila bi ostvarena i energetska efikasnost u vidu manjih troškova za ogrev.

Izgradnja nove zgrade škole u naselju Krivača: Кako bi se obezbedio rad područnog odeljenja Osnovne škole „Branko Radičević” u naselju Кrivača, koja je udaljena 18 kilometara od sedišta opštine, neophodno je izgraditi novu zgradu zato što uslovi rada u sadašnjoj nisu zadovoljavajući. Na taj način doprinelo bi se većoj bezbednosti učenika i nastavnog osoblja.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top