Grad objavio cenovnik zakupa tezgi za vašar

Požarevac

Događaji

Grad objavio cenovnik zakupa tezgi za vašar

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Novogodišnji i Božićni vašar u pešačkoj zoni u Požarevcu od 10. decembra 2018. godine do 6. januara 2019. godine.

Proizvodi koji će se prodavati na vašaru podeljeni su u tri kategorije, shodno kojima će se određivati namena prodaje u drvenim mobilnim tezgama i to: novogodišnji pokloni (čestitke, ukrasi, zimske kape, šalovi, rukavice, čarape i slično), rukotvorine i suveniri i domaća hrana i piće (kuvano vino, kuvana rakija, domaći specijaliteti, med, domaći sirevi, gastronomija i slično).

Pravo na dodelu površine javne namene i zakup privremenog objekta  za prodaju proizvoda imaju registrovane zanatske, trgovinske i ugostiteljske radnje, registrovani vinari i proizvođači rakija, registrovana poljoprivredna domaćinstva, proizvođači organske i domaće hrane, proizvođači suvenira i rukotvorina organizovani u registrovana  udruženja  građana.

Za korišćenje površine javne namene u periodu vašara korisnik plaća: zakup privremenog objekta od 1 x 1 metar manipulativnog prostora, (20 objekata)  iznos od 4.499.82  dinara, zakup privremenog objekta od 2x2 ( 9 objekata) iznos od 4.499.82  dinara, zakup privremenog objekta  od 6,2 metara kvadratnih iznos od 8.999,64  dinara (dve drvene tezge)  i  za zakup paviljona od 6,2 metara kvadratnih iznos od 4.499,82 dinara (jedan paviljon), a na račun javnih prihoda budžeta grada Požarevca. Cene su izražene bez PDV-a.

Korisnik koji postavlja sopstveni štand  plaća iznos od 53,00 dinara dnevno po metru kvadratnom.  Podnosilac zahteva dužan  je i da uplati lokalnu administrativnu taksu od 1.540 dinara po važećoj taksenoj tarifi.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top