Govor tela i skrivena značenja

Kostolac

Događaji

Govor tela i skrivena značenja

Foto: R.M.

How Good Of A Friend Are You Really?

U Biblioteci u Kostolcu održano predavanje o gestikulaciji pod naslovom "Govor tela: skrivena značenja ovog oblika podsvesne komunikacije“.

Gestikulacija predstavlja prvobitan, neverbalan oblik komunikacije, odnosno pravljenje pokreta pri govoru celim telom, naročito ramenima i rukama. Uz pomoć prezentacije, Vesna Radivojević je predstavila na veoma slikovit način, iz ugla marketinga i prodaje, koliko je govor tela značajan u komunikaciji drugim sa ljudima.

Pokret i mimika je nešto što ne možemo u potpunosti da kontrolišemo. Primećivanje signala koji ljudi šalju jedni drugima je odraz emocionalne inteligencije. Govor tela može nas upozoriti na mnoge stvari, jer ako dobro upoznamo govor tela, možemo postati živi detektor laži.

Vesna Radivojević rođena je 1977. godine u Požarevcu. Godinama je radila kao novinar, zatim u marketinškim agencijama i izdavaštvu. Psihologija, filozofija pozitivnog razmišljanja, komunikacija i procesi sazrevanja ličnosti - oduvek su bili u žiži njenog interesovanja. Veruje da naučna dostignuća treba da budu i u fokusu običnog čoveka i iz tog razloga je kreirala stranicu "Vesna neuronaučni koučing" i "Mindfulness - nauka i duhovnost".

Prošla je kroz obuku za Neuro i spiritualno savetovanje i tokom godina kroz konstantno obučavanje i usavršavanje, kroz mnogobrojne treninge, provere znanja - došla do svojih saznanja koje želi da podeli sa drugima. Udata je i majka je troje dece.

Publika pomno prati predavanje

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top