Glavne nagrade zaobišle Braničevo

Braničevo

Zabava

Glavne nagrade zaobišle Braničevo

Foto: Arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Mnogo više sreće žitelji Braničevskog okruga imali prilikom izvlačenja manjih nagrada.

Najvrednije nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ su, bar kada je reč o prvom izvlačenju (u kojem su se našle koverte pristigle do 10. marta) zaobišle gradove Braničeva, ali su zato, žitelji ovog okruga bili srećnije ruke kada je reč o manjim nagradama.

Jedna veš mašina je otišla u Golubac, po jedna mikrotalasna i blender u Požarevac, tableti u Kučevo i Kostolac, a mobilni telefon u Petrovac na Mlavi. 

Tokom prvog izvlačenja diskvalifikovane su koverte čime je postalo jasno da ima grešaka usled toga što pravila nisu razumeli svi učesnici pa su fiskalni računi i slipovi bili pomešani u jednoj koverti (prema propozicijama šalje se ili jedno ili drugo), ali se takođe dešavalo i da su poslati računi iz 2016. godine, ili oni koji ne ispunjavaju jedan od glavnih uslova – iznos od minimum 100 dinara. 

Razočarane podsećamo na to da igra još uvek traje, kao i na podatak da su Požarevac i Golubac bili među 12 gradova iz kojih je stiglo najviše pošiljki što može da znači i posebnu nagradu, besplatan vaj faj.

Inače, čini se da žitelji Braničeva, bar sudeći prema našoj prošlonedeljnoj anketi, ne smatraju da će ovakva akcija imati trajnije benefiti kada je o suzbijanju sive ekonomije reč.

Naime, čak 70% čitalaca E-Braničeva, misli da nagradna igra i nije baš najefikasniji način za to, dok četvrtina veruje da se takvim koracima države ipak može popraviti stanje.  

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top