FK „Presing“ postao deo crveno - bele porodice

Požarevac

Sport

FK „Presing“ postao deo crveno - bele porodice

Foto: FK „Presing“ Facebook

How Good Of A Friend Are You Really?

Klub je ušao u projekat „Škola fudbala Crvene zvezde“ kako bi zaštitio svoje igrače.

Ugovorom o poslovno tehničkoj saradnji, prvenstveno se štite mladi fudbaleri, od kako kaže, Vladimir Svilenković predsednik FK „Presing” Požarevac, „otimanja dece“, odnosno dosta česte pojave da predstavnici velikih klubova odu direktno kod roditelja malih fudbalera i daju razna obećanja kako bi ovi odveli decu u određeni klub. Nažalost, talenat takve dece uglavnom biva protraćen.

Sad moraju da kontaktiraju nas i mi odlučujmo šta je najbolje za našu decu. Mora da se napravi ugovor, da oni odgovaraju za našu decu, da ih ne ostave kada im više ne budu bili potrebni. Dovodiće i njihove trenere na pojedine treninge. Naši treneri ići će na obuku kod njih. Njihova obaveza je i odigravanje prijateljskih utakmica, što smo već i činili“, rekao je Svilenković koji je i potpisao ugovor u ime kluba.


Vladimir Svilenković predsednik FK „Presing” Požarevac

Kada se uzme u obzir da je FK „Presing“ među tri najbolje škole fudbala u Srbiji, naš najtrofejniji fudbalski klub je napravio dobar posao to će umnogome pomoći realizaciju projekta

Pored Presinga Crveno beloj porodici pridružili su se FK „Vlada Dimitijević“, Raška, FK „Proleter“, Zrenjanin, FK „Braća Đurovski“, Prijedor, Republika srpska,  FK „Olimp“, Pale, Republika Srpska, FK „Hajduk 1932“, Šimanovci, OFK „Gol“, Beograd S.U „Sportikus“, Ljubovija i FK „Vrnjačka Banja“.

Potpisivanje ugovora sa novih devet škola održano je medija centru stadiona „Rajko Mitić“. FK „Presing“, pre par godina potpisao je takav ugovor i sa Partizanom.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top