Fešta za ljubitelje cveća

Požarevac

Turizam

Fešta za ljubitelje cveća

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Festival cveća narednog vikenda, 6 i 7. maja u Požarevcu, jubilarni- deseti put.

Deseti Festival cveća po proceni organizatora okupiće više od 100 izlagača čiji je rad inspirisan prirodom i cvećem, ekologijom i zaštitom životne sredine. 
Otvaranje festivala je 6. maja u 10 sati, dok će proglašenje pobednika biti u 13 sati.

Posetioci će biti u prilici da dobiju korisne savete za oplemenjivanje životnog prostora, kao i da po sniženim cenama kupe cvetne bukete, aranžmane, sezonsko cveće, detalje za enterijer i eksterijer.

Turistička organizacija grada Požarevca pripremila je mnogo novina u odnosu na prethodne godine, tako da će program na kružnom toku trajati neprekidno od 10 do 13 sati, kada će se proglasiti pobednici u kategoriji za najlepši štand.

 Uzevši u obzir da Festival cveća traje dva dana, program je predviđen i u nedelju. Posetioci će imati prilike da vide program dece iz vrtića, izložbu u Galeriji savremene umetnosti, pozorišnu predstavu na otvorenom, kao i muzički program u izvođenju učenika Poljoprivredne škole, KUD Mladost iz Poljane ali i podmlatka Simfonijskog orkestra Gvardia.

 Prijave za učešće na sajmu se dostavljaju do 3. maja. Sve informacije se mogu dobiti u Turističkoj organizaciji grada Požarevca koja ovu manifestaciju i organizuje zajedno sa Udruženjem cvećara Braničevskog i Podunavskog okruga. 
Pokrovitelj manifestacije je Grad Požarevac.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top