Ekološka tribina UG „Ekološka svest“

Požarevac

Događaji

Ekološka tribina UG „Ekološka svest“

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Tribina je realizovana u saradnji sa Narodnom skupštinom Srbije.

Udruženje građana „Ekološka svest“  se bavi poboljšanjem stanja u životnoj sredini kroz saradnju sa državnim i privatnim sektorom, i ove godine učestvuje na značajnoj manifestaciji pod nazivom „Nedelja parlamentarizma”. Manifestacija ima za cilj da, kako republički tako i lokalne parlamente približi građanima.

Na tribini su govorili Ivan Karić, državni sekretar u Ministarstvu za zaštitu životne sredine, Neđa Jovanović, poslanik Socijalističke partije Srbije, Željko Micin, poslanik Srpske napredne stranke i Kristina Đorđić, odbornik u Skupštini grada Požarevca. 


Učesnici tribine

„Ovo nije partijski skup. Problem životne sredine nije problem jedne partije niti jednog mandata, već svih nas i treba da ga rešavamo zajedno“, kazala  je Katarina Jović, predsednik udruženja „Ekološka svest“.  

Građani su imali priliku da pitaju predstavnike naroda, državnog sekretara, narodne poslanike i odbornika gradske skupštine šta se to dešava u našim parlamentima, koja su to pitanja i odgovori koje oni dobijaju na sednicama, a koja  se odnose na poglavlje 27, odnosno sve one zakonske odredbe koje nas očekuju u tom dugom procesu pristupanja Evropskoj uniji.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top