Dve krivične prijave i jedno hapšenje zbog oružja

Požarevac

Hronika

Dve krivične prijave i jedno hapšenje zbog oružja

Foto: Argiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Zbog nelegalnog posedovanja raznog oružja požarevačka policija podnela krivične prijave protiv dvojice Požarevljana.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu podneli su, po nalogu nadležnog tužilaštva, krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv tridesetrogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Prilikom pretresa prostorija, koje osumnjičeni koristi, pronađeni su jedna mašina za zatvaranje lovačkih patrona, jedna mašina za kapisle, dva drvena nabijača baruta, 3,3 kilograma olovne sačme, 2,6 kilograma baruta i više vrsta municije.

Zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio isto krivično delo, policija u Požarevcu podnela je krivičnu prijavu i protiv pedesetogodišnjeg muškarca.

Pretresom stana i drugih prostorija, koje on koristi, pronađeni su ručna bomba M-38 i jedan gasni pištolj marke „arminius XV 16“.

Policija u Požarevcu uhapsila je R. M. (1958) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio  krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pretresom  stana, koji osumnjičeni koristi, pronađen je i oduzet jedan malokalibarski pištolj, marke „zbrojevka“. On je priveden nadležnom Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top