Doneta odluka o stipendijama

Veliko Gradište

Društvo

Doneta odluka o stipendijama

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Lokalna samouprava u Velikom Gradištu stipendiraće deset studenata.

Opštinsko veće donelo je odluku o dodeli stipendija studentima sa teritorije Velikog Gradišta za  školsku  2017/2018. godinu.

Stipendije su dodelljene studentima iz Velikog Gradišta Miljani Cvejić (prva godina Filozofskog fakulteta u Beogradu, grupa arheologija), Teodosii Nikolaou Paradis (prva godina Filološkog fakulteta u Beogradu, modul grčki jezik, književnost, kultura), Mariji Nešić (treća godina Fakulteta medicinskih nauka u Kragujevcu, integrisane akademske studije farmacije), Katarini Arsić, (druga godina Beogradske poslovne škole Visoka škola strukovnih studija, smer menadžment), kao i Eliani Marinković iz Majilovca, (prva godina Visoke turističke škole strukovnih studija u Beogradu, studijski program ekonomija i turizam) Lazaru Milosavljeviću iz Rama, (akademske studije medicine) Jeleni Nikolić iz Tribroda  (četvrta godina Ekonomskog fakulteta u Beogradu, osnovne akademske studije-međunarodna ekonomija i spoljna trgovina, međunarodne finansije). 

Stipendija se dodeljuje studentima za vreme trajanja redovne nastave, koja je propisana za sticanje odgovarajućeg stepena obrazovanja, u mesečnom iznosu od 10 hiljada dinara, počev od potpisivanja Ugovora.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top