Čuvena ljubav: Elizabet Tejlor i Ričard Barton

Braničevo

Kultura

Čuvena ljubav: Elizabet Tejlor i Ričard Barton

Foto: Laguna

How Good Of A Friend Are You Really?

Laguna i E-Braničevo predstavljaju deo edicije „Amoreta – Najveće ljubavi“. Ovoga puta, priča Glende Mekendrik o „velikoj strasti i strastvenoj ljubomori“.

Elizabet Tejlor je išla iz veze u vezu, iz braka u brak, a svaki od tih ljubavnih odnosa proživljavala je duboko i intenzivno, kao da voli prvi i poslednji put. Ričard Barton je ipak zauzimao posebno mesto u njenom životu.

Zbližili su se na snimanju filma Antonije i Kleopatra i već od prvog zajedničkog kadra bilo je jasno da između njih varniči nešto mnogo više od filmske magije.

Tako je započela burna i strastvena ljubavna veza, puna obrta i drame, koja je uzdrmala Holivud i tokom trinaest godina punila rubrike tabloida. Za to vreme su se dva puta venčali i razveli, zajedno snimili jedanaest filmova i lagano sagoreli u vatri svojih neobuzdanih emocija.
 
Iza njih su ostale ruševine velike ljubavi, kao i iza Antonija i Kleopatre, koji su ih spojili, prenevši im ujedno i pečat večnog rastanka onih ljubavnika koji beskrajno žele jedno drugo.

Ovo Amoretino izdanje iz edicije „Najveće ljubavi“ po ceni od 299 dinara možete naći u svim marketima, kioscima, knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, na sajtu www.amoreta.rs, kao i u svim bolje snabdevenim knjižarama.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top