Četvrta sreća?

Požarevac

Sport

Četvrta sreća?

Foto: E.B. i OK „Mladi radnik“

How Good Of A Friend Are You Really?

Odbojkaši „Mladog radnika“ u subotu dočekuju beogradsku Crvenu zvezdu.

U dosadašnja tri ovosezonska meča beogradski crveno- beli su pobeđivali sa maksimalnim rezultatom. Mada Zvezdina nadmoć na terenu i nije bila toliko očigledna.

U prethodnom kolu pobedili su ekipu Novog Pazara, koji je na poslednjem mestu, što nikako nije odraz kvaliteta ove ekipe.

„U Novom Pazaru bila je veoma teška utakmica, bili smo spremni na to. Domaćin je poveo sa dva prema nula. U trećem setu smo došli do naše igre, preokrenuli smo rezultat. Četvrti set smo takođe dobili, a peti set je bio dosta naizvestan, rekao je Filip Kovačević, kapiten ekipe.

 

Darko Savić i Filip Kovačević

Na krilima pobede nad aktuelnim vicešampionom u Novom Pazaru, Požarevljani očekuju teškog rivala, trenutno drugpolsiranu ekipu Super odbojkaške lige.

„Nadam se da ćemo nastaviti ovaj niz pobeda, pet zaredom, jer ipak oni dolaze kod nas. U Beogradu je bilo neizvesno u prva dva seta smo bili egal, po jedna lopta je presudila, a u trećem setu smo pali. Očekujem tešku utakmicu,ali se nadam pobedi“, kaže Kovačević.

Osnovi cilj „OK Mladi radnik“ je da bude među prve četiri ekipe i zasad ide sve po planu, jer čvrsto drže treće mesto.

Ni Zvezda nije nepobediva.

„U početku smo sa Zvezdom bili stegnuti, u drugoj utakmici Kupa čak smo i vodili u drugom setu. Ako budemo igrali našu igu trebalo bi to da bude bolje“, kazao je Darko Savić, srednji bloker u ekipi OK „Mladi radnik“.

Domaći parket i publika biće još jedan od motiva da se pobedi rival sa kojim imaju pozamašan negativni skor.

Utakmica se igra od 19 sati

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top