Čeka nas uživanje u igri i pobedi

Petrovac

Događaji

Čeka nas uživanje u igri i pobedi

Foto: E-Braničevo

How Good Of A Friend Are You Really?

To poručuje golman ženske rukometne reprezentacije Srbije, Katarina Tomašević i dodaje da je čast igrati za nacionalni tim.

Katarina Tomašević će posle tri godine pauze, ponovo obući reprezentativni dres u duelima s Farskim Ostrvima i Makedonijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Ona se na teren vratila nakon što je, početkom godine i po drugi put postala majka i vrlo brzo je pronašla formu u ekipi mađarske Dunajvaroši.

Dobro je krenula sezona u klubu. Posle porođaja, prezadovoljna sam povratkom na teren. Nadam se da će tako biti i u nacionalnom timu. Zaista je čast igrati za reprezentaciju. Ponovo se vratio taj lep osećaj nositi državni grb na dresu. Dobro poznajem selektora Ljubomira Obradovića. Trenirao me je još kao juniorku. Kod njega se dosta trenira - rekla je Katarina Tomašević za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Najbolje srpske rukometašice će danas u prvom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo igrati protiv Farskih Ostrva, a potom će se 1. oktobra sastati sa Makedonijom.

Petrovac na Mlavi je bio domaćin reprezentaciji u jesen 2012. godine, pred godinu u kojoj su Srpkinje osvojile srebrnu medalju na SP.

Sećam se tog meča sa Hrvaticama. Ovde u Petrovcu na Mlavi i banji „Ždrelo“ imamo fenomenalne uslove, verujem da će i hala biti puna i da će svi uživati u rukometu i našoj pobedi - rekla je Tomašević, koja je bila članica srebrnog sastava sa Svetskog prvenstva 2013. godine.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top