Asfaltirana deonica puta Starčevo – Manastirica (FOTO)

Petrovac

Događaji

Asfaltirana deonica puta Starčevo – Manastirica (FOTO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Asfalt na više od 2000 metara puta obezbeđen iz budžeta opštine i donacijom meštana.

U prisustvu velikog broja meštana Starčeva, kompletnog opštinskog rukovodstva na čelu sa predsednikom opštine Petrovac na Mlavi, Duškom Nedinićem, i predsednikom SO Milančetom Aćimovićem, danas je svečano u saobraćaj puštena novoasfaltirana deonica puta Starčevo – Manastirica.


Danas je svečano u saobraćaj puštena novoasfaltirana deonica puta Starčevo – Manastirica

Asfaltirano je 2200 metara puta, a ukupna vrednost investicije je oko 16 miliona dinara. Deset miliona dinara je obezbeđeno iz budžeta opštine Petrovac dok su šest miliona dinara obezbedili meštani Starčeva.

Predsednik opštine Duško Nedinić je u izjavi za medije rekao da je izuzetno srećan kada na licima građana vidi zadovoljstvo još jednim uspešno obavljenim poslom.

“Ono što danas radimo jeste putokaz kako ćemo raditi do kraja godine i kako ćemo raditi i naredne godine. Imamo cilj da u naša 33 sela i gradu, svuda učinimo da život građana bude bolji i lepši. Naš je posao da marljivo radimo, to obećavam u ime opštinskog rukovodstva i čitavog našeg tima koji deluje jedinstveno, koji prepoznaje svaku našu mesnu zajednicu i zahteve meštana. Vi znate da je nemoguće uraditi sve u isto vreme, ali mi gledamo šta su prioriteti i kada su u pitanju putevi i kada je u pitanju elektrodistributivna mreža. Siguran sam da će građani opštine Petrovac na Mlavi biti i te kako zadovoljni. Ovim putem želim da pozovem sve da pokušaju da iz svog ugla predoče opštinskom rukovodstvu šta je to u nekoj mesnoj zajednici prioritet, da sagledamo različita mišljenja i da dođemo do najboljih mogućih rešenja u interesu građana” kazao je Nedinić.


Predsednik opštine Petrovac na Mlavi Duško Nedinić

Lokalnom rukovodstvu, a posebno predsedniku opštine Petrovac na Mlavi u ime meštana Starčeva zahvalio se odbornik iz ove mesne zajednice, Ljubiša Antić, a okupljeni meštani su izrazili veliko zadovoljstvo jer će im nov put znatno olakšati svakodnevicu, pre svega prilaz parcelama i njivama.  


Ljubiša Antić odbornik u SO Petrovac

  • Asfaltirana deonica puta Starčevo – Manastirica (FOTO)
  • Asfaltirana deonica puta Starčevo – Manastirica (FOTO)
  • Asfaltirana deonica puta Starčevo – Manastirica (FOTO)
  • Asfaltirana deonica puta Starčevo – Manastirica (FOTO)

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top